Goa älskade hundar

Vi har tränat vid några tillfällen denna vecka. I tisdags var de super duktiga, vi tränade och hade passivitet övning när det det pågick en hundkurs. Kanonbra gick det. Vad glad och stolt man blir då :)

Tidigare har ju Azzra och Wilma fått gått fritt vart de vill på natten. Oftast har det då blivit i någons säng.... och matte har ju varit populärast......Det blev ju mycket trångt och varmt......pust

De sover fortfarande i vårt sovrum. Vi har en biabädd sen tidigare och sen har vi köpt en liten söt soffa. Där får de nu sova och det går jättebra :)

Men vi är mycket måna om att de ska få gos och bli ompysslade som vanligt i kvällssoffan. Wilma hon älskar ju att vara i centrum och bli klappad. Azzra kommer upp i knä och buffar upp huvudet och vill bli kramad. De verkligen behöver få mycket gos för att må bra, de är väl som vi människor :).

Ta hand era hundar och varandra :)
Hoppas alla får en trevlig helg!

Kram på er! :)

Fånga dagen för det går fort

Våra Goa älskade barn. Pierre och Ellinor för ett antal år sen............
image281


Kommentarer
Postat av: Petra Moudi

Åhhh vilken härlig bild på Pierre och Ellinor! =)
.
*KRAM*

Postat av: Petra Moudi

TACK SNÄLLA, UNDERBARA Maj-Len för samtalet idag. Du är utan tvekan den finaste, mest omtänksamma och generösa människa jag känner. TACK för att du finns i mitt liv!
.
*BAMSEKRAM*

2007-09-29 @ 11:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback