Aquiro har sovit över.

Vi mötte upp Sofia och tog med Aquiro hem. Han var lite fundersam först att inte få följa med Xerox och Matte förstås. När vi väl var inne så gick det snabbt att finna sig till rätta. Vi lät de små få busa av sig först, medans wilma låg i buren med ett gott ben. Sen tittade vi på tv allihopa, alla tre hundarna trängdes i soffan vid Ellinor. Aquiro hade fullt upp så inte en gång verkade han sakna Matte : ). Han är så go.

När vi skulle sova så tog Ellinor de små och Wilma fick vara vart hon ville. Hon gick som vanligt imellan, sin bädd, vår säng, Ellinors säng och Pierres säng. Men vid 7 gick Ellinor ner med dem för att kissa, sen kom alla hundarna till vår säng. De var såå gosiga.

En härlig promenad hann vi med också innan vi lämnade Aquiro hos Sofia. Det är Jätteskoj att Sofia bor så nära oss nu : ) : )

Nu ska vi sätta fart med maten sen ska vi kolla när Pierre spelar innebandymatch. Sen blir det bio och äta ute med en kompis, kul.

Aquiro slappar

153183-38

Lite gos i soffan

Lite gos i soffan

Aquiro & Azzra

Aquiro & Azzra

Azzra

Azzra

Wilma & Azzra

Wilma & Azzra

Ambra & Azzra trötta

Ambra & Azzra trötta

Azzra

Azzra

Zzzzz Zzzzz

153183-30

Wilmabus

Wilmabus

Kompisar

Kompisar

Azzra & Ebba Bus

Azzra & Ebba Bus

EBBA

EBBA

Personsök

Mycket roligt att se några av Wilmas valpar i helgen. Vi provade lite personsök, det var roligt fast lite kallt blev det ju. Azzra verka tycka personsök är lika roligt som Wilma gör, hoppas bara hon blir lika duktig.

Petra med Ambra och Viktor med Ebba följde med hem på fika. Det var trevligt och skoj att se de små liven busa med varandra. Jag tog lite bilder när vi kom hem, ute i skogen var det så mycket annat att hålla reda på. Bilderna kommer snart, hoppas jag.


Azzra

Azzra

Azzra stumpan

Azzra stumpan

Nyårsdagen, slappa framför tvn

Nyårsdagen, slappa framför tvn

Wilma ville vara med när vi spelade spelet Idol.

Wilma ville vara med när vi spelade spelet Idol.

Helt plötsligt satt Wilma med oss.

153183-20

Nytt år

Oj vad de har smällt raketer här !! Det är ju inte bara på nyårsafton, hm. Azzra har inte varit berörd medans Wilma inte gillar det. Jag har en bädd i garderoben under databordet, där ville hon vara på 12 slaget. Men sen under hela kvällen så var Wilma med som vanligt. Hon vill verkligen vara med på allt. Medans Azzra och kompis Zigge sov då var Wilma med. Hon tyckte vi satt länge vid matbordet så hon ville kolla läget. När vi spelade spel såg det ut som hon ville vara med.

Besökarna vi hade från Enköping tyckte Azzra var urgullig och lugn. De var mäkta imponerade av Wilma som inte brydde sig ett dugg när Azzra fick mycket uppmärksamhet av oss.