Midsommar utan Långvind :(

Oj vad konstigt det känns att inte vara i Långvind på midsommar. Allra helst när man får reda på att det är strålande sol där. Eftersom Janne har jouren så fick vi stanna i Västerås men på torsdag sticker vi upp några dagar, det ska bli skönt : )

Annars är det bara jobb för hela familjen. Ellinor sommarjobbar på Jannes jobb i 3 veckor. Pierre satt ihop Västerås mälarscen, tillsammans med kusin Johannes. Sedan åkte Pierre ner till Hultsfred för att jobba, det gick bra men han var lite trött i ögat när han kom hem. :) Nu jobbar han på Midroc som elektiker. Han kanske kan börja försörja oss? ;)

I Tisdags skjutsade vi Ellinor till globen, Justin T s konsert. Jag och Janne åkte till en kompis i hägersten och kollade in hennes nya lgt. Det var skoj, lite nostalgisk blev jag eftersom jag jobbat i Hägersten för läänge sedan. Sisådär 19 år sedan. Jisses vad åren går. :/

Goshundarna då
Träning blir det inte så mycket av, men lite övningar inför nästa valpträff har vi hunnit med. Igår var vi och provade lite agitityhinder. Hundarna Älskar det :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback