Mer bilder från helgen

Redan i fredags kom Ragnhild, Kjell och Amiga. De hade kört långt, ända från Stavangerså de bodde hos oss. Vi umgicks och pratade pinscher så klart :). Anna med Alwa och Viktor med Aleeya/Ebba kom för en kvällspromenad med oss.

Lördag
Vi kom till Strängnäs kl. 10 så vi hann se Petra som ställde Amigo och Sofia med Aquiro. Det är ju lite fullfart som vanligt när man är på utställning. Mycket att titta på, hålla reda på när man ska in i ringen, rasta hundarna, få i sig lite näring osv.
Roligt att se så många Pinschrar och Uppvisningen med Petra och hundarna. Jag beundrar henne för sitt mod. Så mycket störning, 3 hundar varav 1 valp och Pelinne som hon bara haft i 3 månader. Man blir inspererad av att träna sina egna när man får se en sådan uppvisning.

Wilma och Azzra var jätteduktiga i ringen. Ellinor var modig som tog och ställde Ambra. Hon övade bara lite innan men det gick Jättebra. Hela dagen var bra, lite lång bara. Vi var hemma 17.30 så det var bara att börja och fixa med maten. Vi åt, pratade eftersnack och umgicks, mycket trevligt. Vi bröt upp vid 22.30, då var alla rejält trötta.

Söndag
Kl. 9.00 var vi på lövudden och träffade gänget igen. Det gick bra. Azzra som var i juniorklassen kv1 kk2 med ck. Wilma som var i championklassen chkl 3 med ck. Efter utställningen åkte vi för att bada med hundarna. Viktor med "Ebba" och hans familj åkte med oss. Alla hundarna badade, Azzra har fått smak på det :). Hon var i fler gånger än Wilma. Viktor sov över, vi spelade Yatzy och kollade film.

Sofia var duktig inne i ringen med Aquiro.
image214


Petra och Amigo med rosett : ) GRATTIS
image215

Ellinor med Ambra
image216


Petra med Aquira
image218


Lillskruttan Azzra skötte sig mycket bra på sin första utställning : )
image219


Petra med lydnasuppvisning. Ni var jätteduktiga Petra !
image217


Grillkväll
image220


Kommentarer
Postat av: Kennelmamma Petra

TACK Fam Clevinge för den fantastiskt goda maten ni ordnade till grillkvällen för "fam. Appealing Grace"! Ni är sådana generösa och fina människor!
.
Vilken helg vi har haft! Jag är så nöjd med våra framgångar i ringarna, detta bådar gott för framtiden... =)
.
STORT GRATTIS till lilltjejens första CK! =)
.
Hoppas ni får en underbart bra vecka!
.
Varma kramar till er alla!

Postat av: Anette

Stort grattis till de fina resultaten i helgen. Ni har så mysiga hundar och det är så kul att det går bra för dom.
Kram

2007-07-24 @ 08:55:01
URL: http://egons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback