Var i Sura och firade Mamma

Där hade vi trevligt och fick mycket god mat. Jag tränade hundarna lite. Hundarna var mycket duktiga när vi spelade boule, de fick vara kopplade en bit ifrån.

Azzra med metall apporten
image149

Duktiga Wilma kan det här galant.

image150

Azzra

image148

Azzra apporterade med metallapporten ! ? !

I fredags kväll när Victor var här så tränade jag dem lite med kvällsmaten. Wilma, Azzra och Ebba var Mycket arbetsvilliga. Jag tog fram metallapporten  till Wilma. Jag lade ut den och när jag vände om till Wilma så tog Azzra  metallapporten bakom ryggen på mig och följde efter mig. Snacka om att jag blev förvånad. Jag har nämligen försökt att lära henne apport med olika föremål men hon har inte varit så värst intresserad. Jag provade i morse igen, hon sprang och hämtade den igen : )

Valpträffen idag var trevlig som vanligt, härligt väder fick vi också :). Alla hundar är jätteduktiga. Annas träning med Sitt och ligg kvar med Alwa hade gett mycket bra resultat.
Dagens övningar var Frittfölj, Hantering, Sitt kvar, Ligg kvar. Lek och Bus hann de också med.

Efter valpträffen åkte jag och Janne till Stockholm för att gosa med bebisen Freja 7 veckor. Så Söt och Så Snäll : )


Valpträff

image147

image146


Alwa

image144

Aquiro

image142
Hallo Aquiro, har inte du heller fått någon svans?

image143
Jo där var den : )

Azzra

image141

Valpträff 26/5

image135


image136

image138

image139

Sköönt med låång helg!

Vi har hunnit med att kolla in Ellinors dansuppvisning på skolan. De var Superduktiga. Sen har vi slappat i massor : ). Jag och Janne åkte till Trosa, där  bodde och åt vi gott. På vägen hem kollade vi in Strängnäs, en mycket gullig stad.

Hundarna har också fått mycket uppmärksamhet, vi har tränat och promenerat i skogen.

Azzra glad som vanligt : )

image130

Wilma spanar in i skogen

image131

Azzra & Ellinor

image132

Sötisar

image133

Mys Wilma : )

image134

Pierre klarade Körkortet :) och hundarna har/haft magsjuka :(

GRATTIS PIERRE TILL KÖRKORTET : ) Du är bäst !

Ja här har vi haft sjuka hundar. Azzra är den som har mått sämst. Svårt och veta om det är någon släng av förkylning som har gått ner i magen? Vi får hoppas att Azzra inte kräks eller är lös i magen imorgon. Är hon det blir det att ringa veterinären. Stackars Azzra, hon är såå hungrig. :(

Wilma är nu piggare. Idag började vi träna lite lätt på "rutan" i lydnadsklass II. Den är ju ny så det är det enda som hon inte kan i klass II. Det andra ska vi givetvis finslipa eftersom det var ett tag sen vi tränade.

Annars har vi tagit det mycket lugnt. korta promenader och när vi var hos kompisar förra veckan så fick hundarna stanna hemma med Pierre. Vi ville inte riskera om hundarna hade blivit smittade av Alwas kennelhosta och noskvalster. Smart drag av oss visade det sig eftersom de blev dåliga i magen istället ?
Det var nog tur att de inte visste vart vi skulle för Wilmas bästa kompis är ju Zigge.

image129