Aquiro har sovit över.

Vi mötte upp Sofia och tog med Aquiro hem. Han var lite fundersam först att inte få följa med Xerox och Matte förstås. När vi väl var inne så gick det snabbt att finna sig till rätta. Vi lät de små få busa av sig först, medans wilma låg i buren med ett gott ben. Sen tittade vi på tv allihopa, alla tre hundarna trängdes i soffan vid Ellinor. Aquiro hade fullt upp så inte en gång verkade han sakna Matte : ). Han är så go.

När vi skulle sova så tog Ellinor de små och Wilma fick vara vart hon ville. Hon gick som vanligt imellan, sin bädd, vår säng, Ellinors säng och Pierres säng. Men vid 7 gick Ellinor ner med dem för att kissa, sen kom alla hundarna till vår säng. De var såå gosiga.

En härlig promenad hann vi med också innan vi lämnade Aquiro hos Sofia. Det är Jätteskoj att Sofia bor så nära oss nu : ) : )

Nu ska vi sätta fart med maten sen ska vi kolla när Pierre spelar innebandymatch. Sen blir det bio och äta ute med en kompis, kul.

Kommentarer
Postat av: Kennelmamma Petra

Lyckos er som fått rå om godingen! *lite avis* ;)

Postat av: Malin

Vilka fina bilder!
Tyckte att Aquila såg så liten ut i jämnförelse så jag var tvungen att mäta henne. I mankhöjd är hon ca 38cm och lika mycke från nacke till svansrot. Har tyvärr ingen våg men i julas vägde hon ca 5kg!
Har precis tränat apport med henne och hon är super duktig, hämtar apporten och släpper den!
Var ute och läste på Aquiros blogg, låter så himla mysigt när ni kan träffas regelbundet med hundarna! Anser att jag har mer rätt att vara avis än Petra ;)
Hälsa alla!

2007-01-28 @ 14:19:26
Postat av: Fia, Xerox & Aquiro

Tack igen för att ni tog hand om min lille buse!:) Det var skönt att jag också fick komma ut & härja lite;) Men resten av helgen blev massa gos & mys med båda hundarna:)
Vi får ta nån promenad nu i veckan. Vi hörs! Kram /Fia

2007-01-29 @ 08:27:01
URL: http://aquiro.blogg.se
Postat av: Caroline

Hej!

Vad kul med ännu en pinscher blogg fylld med bus att följa! :-) Här kommer vi kika in mer!

Pinschern Enzo med Matte

2007-02-02 @ 13:28:22
URL: http://www.danii.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback